Digitale vernieuwing: Ook wij doen mee!

Geregeld melden wij onze klanten hoe belangrijk het is om mee te blijven met nieuwe trends, en af en toe jezelf heruit te vinden. Ook je digitale webstek moet af en toe even afgestoft worden. Hoe overtuig je je klanten het beste? Jawel, wij geven gewoon het goede voorbeeld!

De nieuwe huisstijl van Digital Competitive werd even geleden reeds uitgerold, en vandaag onthullen wij dan ook met enige trots onze nieuwste telg binnen onze designs. De website is volledig conform ons concept en onze huisstijl en dat merk je ook!

Niet enkel het design werd aangepast, maar ook de structuur werd onder de loep genomen. Meteen zie je in een oogwenk wat wij doen en hoe we jouw bedrijf kunnen helpen. En jij? Ben jij mee met de nieuwe trends?

 

1 reactie

  1. Met Sportbeat zijn wij al jaren een vaste waarde in de zaalsporten alleen ontbrak het ons aan een goede website die zo goed als alles kan. Op zoek gaan naar een bedrijf dat onze wensen tot in de perfectie kon waarmaken was een helse opdracht tot we met “Digital Competitive” in contact gebracht werden. Na een eerste kennismaking ging het allemaal heel snel en kregen we aan een betaalbare prijs de perfecte oplossing aangeboden. Een mooi eindresultaat was het gevolg zodat wij als Sportbeat onze video’s, verslagen en onze partners dagelijks sop de hoogte kunnen houden van hun favoriete sport. Niet alleen de aanmaak, verkoop zoals bij zovele “andere” websitemakers is hier van tel want de “service na verkoop” staat hier op een van de eerste plaatsen. Hebben we dan toch even een probleem/vraag…deze mensen zijn altijd bereikbaar voor de oplossing….We werken nu al jaren samen en hopelijk blijft dit nog jaren zo. Dank, veel dank, Ives van Rompaey, Hoofdredacteur Sportbeat. (Neem gerust een kijkje op http://www.sportbeat.be)

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *

Reageer