Sportbeat

Sportbeat is een belangrijke naam binnen de sportwereld. Met een ruime ervaring op vlak van videobeelden brengen ze al enkele jaren sportbeelden in ieders woonkamer.

Het portfolio van Sportbeat bevat verschillende sporten die een duidelijke opmars maken aan populariteit. Onder andere futsal, handbal, korfbal en vrouwenvoetbal passeren de revue.

Sportbeat is partner van Sporza, Telenet, Proximus, een hele reeks regionale TV zenders en ziet jaar na jaar zijn partnerbestand groeien.

Content aanbieden aan kijkers

Sportbeat is dé content aanbieder voor Belgische sportactiviteiten. Door de vele vraag naar het beeldmateriaal van Sportbeat werd de nood naar een centraal kanaal steeds groter. Een website waarop alle content kon worden gegroepeerd, en eenvoudig terug te vinden. En dat is zéér goed gelukt aldus Sportbeat.

Voldoende ruimte en snelle connectie

Door de grote hoeveelheid aan beeldmateriaal was goede webhosting geen eenvoudige doelstelling van Sportbeat, maar samen met Digital Competitive werd de ideale webspace opgezet voor het project. De perfecte samenwerking tussen 2 toppers in hun sector.

TESTIMONIALS

Heb je een project voor ons?

Let’s connect!

Bel ons voor specifieke opdrachten!

 09 274 05 00