Soccerspot

Voetbal is een activiteit die erg aanspreekt, zowel voor lezers als adverteerders. Dagelijks brengt Soccerspot dan ook aan tal van lezers de nieuwste berichten rond de Jupiler Pro League, de Proximus League, de Rode Duivels, en de grootste competities van Europa.

Met zijn honderdduizenden bezoekers is Soccerspot één van de grootste voetbalmedia in België. De website brengt elke dag het beste voetbalnieuws in jouw huiskamer.

Soccerspot, meer dan enkel een nieuwswebsite

Soccerspot is een succesvolle voetbalnieuwswebsite die voornamelijk bekend staat voor zijn correcte nieuwsgeving. In samenwerking met Digital Competitive werd het volledige concept onder de loep genomen en verbeterd waar mogelijk. Zo groeide Soccerspot uit tot meer dan enkel de traditionele nieuwswebsite. Het aanbod dat het bedrijf creëerde groeide met meer dan factor 30 in slechts één jaar tijd.

Professionele look

Soccerspot kampte met een gebrek aan herkenbaarheid, en dat kwam voornamelijk door het gebrek aan een vaste huisstijl. De website had maandelijks honderdduizenden bezoekers door het delen van hun content, maar weinig mensen herinnerden zich de naam van de website nadien. De huisstijl werd volledig vernieuwd en het bedrijf kreeg een professionelere look.

Herkenbaar logo

Net als het gebrek aan een huisstijl, was ook het logo dringend toe aan vernieuwing. Het nieuwe logo toonde meteen aan waar het bedrijf voor stond, en bezorgde Soccerspot meteen de herkenbaarheid waar ze naar snakten.

Sterk uitgebouwde community

De website werd versterkt met SEO optimalisatie tot in de kleinste details. Maar ook andere oorden werden bekeken, en al snel bracht Soccerspot een eigen quiz applicatie op de Android & IOS markt. De start van een mooie community!

Sterke Social Media campagnes

Social Media was de belangrijkste troef voor de invoer van bezoekers. Daar werd dan ook stevig op verder gewerkt. Het bereik van Social Media werd vertienvoudigd in één jaar tijd.

Nieuw visie, nieuwe website

Het concept Soccerspot werd heruitgevonden en dat diende meteen duidelijk te worden voor de trouwe bezoekers. Een professionele, frisse website werd gemaakt om de oude, donkere versie te vervangen. De website bevat heel wat nieuwe ingrediënten die Soccerspot op technisch vlak ver voorbij zijn concurrenten brengt.

Kwaliteitshosting

Een website die honderdduizenden bezoekers per maand ontvangt heeft andere noden dan een kleine persoonlijke blog of de website van een lokale handelaar. Soccerspot zocht dan ook naar hoge kwaliteit die garantie bood ten alle tijde beschikbaar te zijn, zonder uitval of snelheidsverlies.

Software op maat

Om de website continu up to date te houden was er nood aan een professioneel redactie systeem, integraties met derde partijen zoals leveranciers van data en fotomateriaal. Maar ook de output van Soccerspot werd vergroot dankzij de mobiele Soccerspot app en de verschillende clubapplicaties.

TESTIMONIALS

Heb je een project voor ons?

Let’s connect!

Bel ons voor specifieke opdrachten!

 09 274 05 00