Digital News Agency

Digital News Agency is een nieuwsagentschap dat lezers steeds het nieuws heet van de naald brengt. Aan de hand van verschillende tools brengt het medium zijn content in de huiskamer. Naast de eigen content verdeelt het agentschap ook geregeld actueel nieuws aan partners.

Snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste waarden voor het medium en worden dan ook aanzien als hun pijlers.

Meer dan media

Digital News Agency is meer dan enkel een mediabedrijf. Om het succes te vergroten werden nieuwe horizonten verkend.

Strakke huisstijl

Een nieuw concept wordt gevierd met een nieuwe huisstijl die de waarden van het bedrijf in de spotlights plaatst.

Logo volgens de snelheid van het licht

De kleurschakering doet denken aan het kleurenspectrum dat een prisma genereert wanneer het licht buigt. Kwaliteitsvol nieuws aan de snelheid van het licht.

Groter netwerk

Dankzij de nieuwe visitekaartjes is Digital News Agency in staat om meer connecties te leggen.

Nieuwe website

De website diende een opknapbeurt te krijgen. Digital News Agency wou bezoekers correctere informatie geven die eenvoudig te vinden was. Snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn niet voor niets hun pijlers, en dat moet duidelijk blijken uit de website.

Betrouwbare hosting

Digital News Agency draagt betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Door de succesvolle samenwerking was het hen dan ook meteen duidelijk waar de website gehost zou worden. Een partnership was gemaakt.

TESTIMONIALS

Heb je een project voor ons?

Let’s connect!

Bel ons voor specifieke opdrachten!

 09 274 05 00