Content Management Systemen

Het zijn reeds lang vervlogen tijden waarin een website werd gemaakt en gedurende maanden of jaren onaangeroerd bleef. In een tijd van globalisering en digitalisering is vernieuwing een basisprincipe. Content verandert om de haverklap, nieuwe acties brengen klanten aan. In een niet zo ver verleden kostte dit nog handen vol geld. Voor elke aanpassing diende contact te worden opgenomen met de webdeveloper.

Dankzij de opkomst van de CMS systemen zijn dergelijke praktijken volkomen verleden tijd. Aan de hand van uw systeem achter de schermen, past u eenvoudig uw website aan naar uw noden. Op elk moment van de dag brengt u uw bezoekers op de hoogte van het allerlaatste nieuws. En dat zonder enige moeite, want met een paar drukken op de knop heeft u alle aanpassingen zelf toegevoegd aan uw digitale werkplaats.

Met Digital Competitive neemt u een partner onder de arm met een rijke ervaring aan webdevelopment via CMS systemen. DICOM heeft zich dan ook gespecialiseerd in het developen van websites gestuurd door het meest gebruikte CMS systeem voor bedrijven, Drupal.