Development

U wenst een website, maar heeft geen professionele kennis inhouse? Geen probleem! Digital Competitive verzorgt uw website met een perfecte end to end oplossing. Op regelmatige basis bespreken wij de noden van de klant, en onze developers vertalen deze in een kwalitatieve website. Development bestaat bij Digital Competitive uit drie verschillende fases. Dit noemen wij het WEB principe. Een werkmethode waarbij communicatie met de opdrachtgever centraal staat. Onze analisten bespreken de wensen van de klant en verdelen de taken onder gespecialiseerde medewerkers binnen hun team.

Elke medewerker is een expert in zijn vakgebied, en concentreert zich op zijn taken. Tijdens de interne meetings bespreken we de vakoverschrijdende termen, zodat elke developer en designer perfect weet wat hem of haar te doen staat. Deze werking resulteert in een vlotte doorstroming van fase tot fase binnen de verschillende projecten, zonder enige vorm van kwaliteitsverlies.

Aan het einde van elke fase brengt de medewerker de analist op de hoogte. Deze zal de verwerkte onderdelen bespreken met de opdrachtgever en stippelt samen met de partner het budget uit voor de volgende fase.