Soccerspot

"Het ijzersterke CMS systeem en de vele uitbreidingen gebouwd door Digital Competitive combineren website en social media tot de perfect gestroomlijnde eindoplossing" - Soccerspot

Soccerspot is een jong en dynamisch media bedrijf dat zich al snel ontpopte tot een grote speler op de markt van voetbalnieuws. De website zag het licht tijdens de zomer van 2014, en tikte in januari 2015 reeds af op meer dan 200.000 bezoekers per maand. Het deed daarvoor beroep op Digital Competitive om deze doelstellingen te bereiken.

Soccerspot koos hiervoor een volledige end to end solution en vertrouwde het volledige dossier in onze handen. De website werd opgebouwd, met een zéér sterk en uitgebreide CMS invulling op de achtergrond. De vele extra's die zich achter de schermen bevinden in deze website zorgen voor een knap staaltje technisch vernuft waar de auteurs van weggeblazen werden.

Naast de website zelf gaf Soccerspot ook het volledige vertrouwen rond hosting van de website aan DICOM. Door de goede samenwerking werd ook het groen op licht gezet om de volledige marketingstrategie uit te bouwen, en met succes, want al snel nestelde de website zich bij de groten in België. Dankzij de totaaloplossing die Digital Competitive aanbied, kon al snel opgemerkt worden dat de marketing zo effectief was, dat ook de servers voor de website dienden geupgrade te worden.

Bezoek soccerspot.be